Handelsbetingelser

Levering:

Hos RetroBros sender vi som udgangspunkt altid dine varer med GLS som pakke med Track & Trace. På den måde kan du være helt sikker på, din ordre ikke pludselig forsvinder.

Vi har indgået en forsendelses aftale igennem vores lagerhotel, derfor vil afsender på dine varer være Mix-Meister APS istedet for RetroBros.

Husk vi har fast lav fragtpris på kun 25,- og handler du for mere end 750,- hos os giver vi fri fragt på din ordre.

Vi afsender som udgangspunkt varerne først kommende hverdag efter betaling er registreret.

Pris Garanti:

Hos Retrobros vil vi have konkurrencedygtige priser; det betyder at vi giver Danmarks bedste prisgaranti. Finder du et af vores produkter ved et andet firma, giver vi dig produktet til samme pris. Herudover får du 10% rabat i findeløn for dit arbejde.

Der skal selvfølgelig være tale om samme produkt i væsentligt samme stand og med samme tilbehør.

Vi tager forbehold for fejl

Vi har desværre oplevet at vores system retter prisen til 0,- kroner ved opdateringer, her er der naturligvis tale om en åbenlys fejl og varen vil derfor blive annulleret fra ordren.

Vi kan selvfølgelig kun beklage og undskylde i disse tilfælde, men desværre kan det ske i forbindelse med system opdateringerne.

Uoriginale Varer

Hvis du køber en brugt uoriginal vare hos os, giver vi naturligvis 6 måneders garanti, skulle uheldet være ude og din vare får en fejl – forbeholder vi os retten til at ombytte din vare til en anden uoriginal, der naturligvis har samme funktioner som den købte, men ikke nødvendigvis samme mærke og udseende – eller ophæve handlen og refundere varens værdi.

 

Betaling:

For at kunne tilbyde de bedst mulige priser på vores produkter, har vi valgt at minimere de faste omkostninger mest muligt.

Derfor tilbyder vi følgende betalingsmuligheder:

Mobilepay:

Overfør beløbet til det oplyste mobilnummer i ordrebekræftelsen, husk at oplyse dit ordrenummer som reference.

Vi afsender som udgangspunkt varerne først kommende hverdag efter betaling er registreret.

Paypal: 

Overfør beløbet til email: sanselighed@gmail.com, husk at oplyse dit ordrenummer som reference.

Vi afsender som udgangspunkt varerne først kommende hverdag efter betaling er registreret.

Bankoverførsel:

Overfør beløbet til det oplyste kontonummer i ordrebekræftelsen, husk at oplyse dit ordrenummer som reference.

Vi afsender som udgangspunkt varerne først kommende hverdag efter betaling er registreret.

Generel Information:

Alle spil og maskiner sælges som brugte.

Hos Retrobros er billederne taget af det produkt, du køber. Sammen med produktbeskrivelsen sikrer det, at du altid ved helt præcis, hvad du køber.

Hvis du ønsker yderligere information om et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Spil mærket med (US) er amerikanske spil og (UK) er engelske spil, som begge ofte kræver en konverter eller en regionsfri maskine for at kunne afvikles på en dansk maskine.

Spil mærket SCN er skandinaviske, og er for det meste  ligesom  andre spil. Dog er kasse og manual på SCN spil næsten altid  på engelsk og sommetider også på et skandinavisk sprog.

CIB – betyder at både spil, manual og original æske eller cover medfølger.

CB – betyder spil og original æske eller cover medfølger.

Cartridge Only – betyder at der er tale om et løst spil.

Reklamation  og Garanti:
Når du handler hos Retrobros kan du være helt tryg. Vores produkter er testet inden de bliver sat til salg. Skulle der mod forventning alligevel være en fejl ved produktet vi har overset, kan du være helt rolig – vi giver nemlig 6 måneders garanti, så du har rigeligt med tid til at sikre dig, alting virker som det skal.

Specielt for Game Boy Spil: vi tester at alle vores Game Boy spil kan spilles, vi tester dog ikke om det interne batteri stadig virker – dog med undtagelse af pokemón spil her udskiftes batteriet medmindre andet tydeligt fremgår i produktbeskrivelsen, vi har valgt at gøre denne løsning for at holde priserne nede. Ikke mindst set i lyset af at et batteriskifte for mange Game Boy spil svar til over 50% af spillet salgspris.

Ønsker man at få skiftet batteriet kan det gøres for 50,-

I forbindelse med køb af spil er prisen kun 25,- forudsat det bestilles samtidig – Bemærk leveringstiden kan forøges med op til en uge ved batteriskift.

Returret:
Der er 14 dages returret på købte varer.

Det forudsættes at varen returneres i væsentligt samme stand, i ubeskadiget original emballage, hvis varen blev leveret i denne. I modsat fald vil returværdien nedsættes med den værdi, varen er blevet forringet.

Forsendelsesomkostninger til returnering ved fortrydelse af køb dækkes af køber. Returnering skal altid ske som pakkepost med track og trace – i modsat fald sker returnering på eget ansvar.
Ved returnering pga. fejl dækker vi alle forsendelsesomkostninger i henhold til gældende Coolrunner satser.
Hvis en brugt vare imod forventning ikke fungerer ved modtagelse, tilbyder vi ombytning, hvis vi har en tilsvarende vare på lager. Ellers kan du vælge at få pengene tilbage.
(Ved reklamation på varer solgt til udlandet dækker du selv forsendelsen.)
Varer vi har fremskaffet specielt til dig, tager vi ikke retur.
Vær opmærksom på, at skader påført en vare under transport skal meldes til GLS eller pågældende speditør, husk forsendelsesemballagen skal gemmes og tag billeder af beskadiget emballage inden pakken åbnes.
Hvis du vælger at sende en vare retur uden forsikring og track og varen beskadiges eller bortkommet under transport, bortfalder reklamations og returret.

Alle returvarer der sendes til RetroBros skal sendes uden omdeling til:

RetroBros / Brian Bech Andersen

Store Byhavevej 42

5700 Svenborg

Mobil: 4115 6162

Mail: retrobrosDK@gmail.com