Om retrobros

Velkommen til RetroBrosDK

På denne side vil vi fortælle lidt om RetrobrosDK.

RetroBros.dk drives af Brian og Mads, vi  startede i RetroBros 2015, her købte vi domænenavnet til hjemmesiden og begyndte at udvikle RetroBros.

Vi har ikke gjort det alene, vi har fået hjælp fra mange søde og rare mennesker.

Lige nu har vi kontor på vores privatadresser i Svendborg, hvor du er velkommen til at afhente efter aftale.

Da vi begge har fuldtidsarbejde ved siden af RetroBros, som er vores fyraftens-hobby-projekt kan du desværre pt. kun besøge os med forudgående aftale.

Du kan finde RetroBros kontor her:

Lidt  mere om starten og os:

RetroBros blev startet i 2015 af 2 dedikerede retrosamlere gennem mange år. Vi har med RetroBros har et ønske om at hjælpe med at udbrede og udvikle passionen for retrogaming i Danmark.

Da vi startede vores samlinger var det svært at finde de spil og maskiner vi gerne ville have, det er heldigvis blevet lettere af finde ting til samlingen i takt med internettets udbredelse. Vi vil med retrobros gøre det endnu lettere at finde nogle produkter til at starte sin samling op med.

Når man har samlet Retrospil i mange år, har de fleste oplevet, at aftaler ikke blev overholdt, at varer ikke var i den forventede stand eller decideret at blive snydt.

Det vil vi med Retrobros, lave om på – her er en aftale en aftale, så du er sikker på at få en god, sikker og seriøs handel.

Vores målsætning er at levere retroprodukter af høj kvalitet til til den kræsne retrosamler, samt være et godt og billigt sted at starte sin samling op. Målet med retrobros er at Retrogaming miljøet i Danmark bliver endnu mere tilgængeligt og at retrosamlere kan lære om hinanden og hinandens samlinger.

Er du selv samler at Retrospil og udstyr, har du fundet en god side til at supplere samlingen.

Er du kommet i tanke om barndommens yndlings spillemaskine og spil er Retrobros et godt sted at finde spillene og genstarte sin samling med gode titler til en fair pris.

Vi håber, du synes om siden, og du finder noget godt til samlingen.