Om RetroBros

Velkommen til RetroBros

På denne side vil vi fortælle lidt om Retrobros.

RetroBros drives af Brian og Mads, vi startede i RetroBros 2015, her købte vi domænenavnet til hjemmesiden og begyndte at udvikle RetroBros.

Vi har ikke gjort det alene, vi har fået hjælp fra mange søde og rare mennesker.

Lige nu har vi kontor på vores privatadresser i Svendborg, hvor du er velkommen til at afhente efter aftale.

Da vi begge har fuldtidsarbejde ved siden af RetroBros, som er vores fyraftens-hobby-projekt kan du desværre pt. kun besøge os med forudgående aftale.

Du kan finde RetroBros kontor her:

Lidt mere om starten og os:

RetroBros blev startet i 2015 af 2 dedikerede retrosamlere gennem mange år. Vi har med RetroBros et ønske om at hjælpe med at udbrede og udvikle passionen for retrogaming i Danmark.

Derfor har vi også lavet Retrocorner her på siden, der har til formål at hylde samlinger og samlere samt at bringe Retrosamlere i Danmark tættere sammen. Har du en samling du gerne vil vise og fortælle om skal du endelig bare kontakte os så vi kan få lavet en fed artikel.

Da vi startede vores samlinger var det svært at finde de spil og maskiner vi gerne ville have, det er heldigvis blevet lettere af finde ting til samlingen i takt med internettets udbredelse. Vi vil med retrobros gøre det endnu lettere at finde gode ting til samlingen.

Når man har samlet Retrospil i mange år, har de fleste oplevet, at aftaler ikke blev overholdt, at varer ikke var i den forventede stand eller decideret at blive snydt.

Det vil vi med Retrobros, lave om på – her er en aftale en aftale, så du er sikker på at få en god, sikker og seriøs handel.

Vores målsætning er at levere retroprodukter af høj kvalitet til den kræsne samler, samt være et godt og billigt sted at starte sin samling op.

Målet med retrobros er at Retrogaming miljøet i Danmark bliver endnu mere tilgængeligt og at retrosamlere kan lære om hinanden og hinandens samlinger.

Er du selv samler at Retrospil og udstyr, har du fundet en god side til opgradering af samlingen.

Er du kommet i tanke om barndommens yndlings spillemaskine og spil er RetroBros ligeledes et godt sted at finde spillene og genstarte sin samling med gode titler til en fair pris.

Vi håber, du synes om siden, og du finder noget godt til samlingen.

 

Lidt om hvad de specielle udtryk betyder:

Dansk – betyder at spiller er udgivet i Danmark, men ikke nødvendigvis at spillet er på dansk, der er mange useriøse spil udgivelser hvor den danske udgave ene og alene dækker over at der er et dansk instruktions indstik. En af de platforme hvor der er flest spil med dansk sprog er Playstation 1.

SCN – Dækker over udgivelser der er Scandinaviske ofte er der svensk sprog på disse, men der kan også være dansk eller norsk sprog.

NOE – Spillet er udgivet i den Nordeuropæiske region.

US – Spillet er udgivet i USA og vil på mange platforme kræve en regional maskine eller en modded (hacket / chippet) regionsfri maskine.

NTSC – Spillet er udgivet i USA og vil på mange platforme kræve en regional maskine eller en modded (hacket / chippet) regionsfri maskine.

PAL A – Spil udgivet i UK og virker kun på engelske og regionsfrie maskiner.

PAL B – Spil udgivet i Europa (fastlandet) og virker på alle maskiner fra denne region.

FAH, ESP, EUR OSV. – Koder lande regioner spillet er udgivet i, alle spil er dog på engelsk medmindre andet tydeligt er angivet.

Nyt – betyder at varen stadig er plomberet / forseglet og ofte interessant for samlere.

Mint – Spillet er ikke forseglet eller plomberet, men alligevel i så flot stand at det vurderes som værendesom eller tilnærmelsesvis som nyt.