Tryghedsbetingelser

Generel Information:

Alle spil og maskiner sælges som brugte. Alle koder osv. der fulgte med fra start, må derfor forventes at være brugt allerede.

Hos Retrobros er billederne taget af det produkt, du køber. Sammen med produktbeskrivelsen sikrer det, at du altid ved helt præcis, hvad du køber.

Hvis du ønsker yderligere information om et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Spil mærket med (US) er amerikanske spil og (UK) er engelske spil, som begge ofte kræver en konverter eller en regionsfri maskine for at kunne afvikles på en dansk maskine.

Spil mærket SCN er skandinaviske, og er for det meste ligesom andre spil. Dog er kasse og manual på SCN spil næsten altid på engelsk og sommetider også på et skandinavisk sprog.

Reklamation:
Når du handler hos Retrobros kan du være helt tryg. Vores produkter er testet inden de bliver sat til salg. Skulle der mod forventning være en fejl ved produktet vi har overset, kan du være helt rolig – vi giver nemlig 6 måneders reklamationsret, så du har rigeligt med tid til at sikre dig, alting virker som det skal.

Returret:
Der er 14 dages returret på købte varer.

Det forudsættes at varen returneres i væsentligt samme stand, i ubeskadiget original emballage, hvis varen blev leveret i denne. I modsat fald vil returværdien nedsættes med den værdi, varen er blevet forringet.

Da vi er en hobbyside dækker vi ikke de fragtudgifter der var i forbindelse med levering af din bestilling og refunderer således kun varens pris.

Forsendelsesomkostninger til returnering ved fortrydelse af køb dækkes af køber. Returnering skal altid ske som pakkepost med track og trace – i modsat fald sker returnering på eget ansvar.
Ved returnering pga. fejl dækker vi alle forsendelsesomkostninger i henhold til gældende Coolrunner satser.
Hvis en brugt vare imod forventning ikke fungerer ved modtagelse, tilbyder vi ombytning, hvis vi har en tilsvarende vare på lager. Ellers kan du vælge at få pengene tilbage.
(Ved reklamation på varer solgt til udlandet dækker du selv forsendelsen.)
Varer vi har fremskaffet specielt til dig, tager vi ikke retur.
Vær opmærksom på, at skader påført en vare under transport skal meldes til Coolrunner, GLS eller Postnord, og forsendelsesemballagen skal gemmes.
Hvis du vælger at sende en vare retur uden forsikring, og varen beskadiges under transport, bortfalder reklamations og returret.