SuperSNESman

Vi kommer her med 2. indlæg, hvor vi har fået en samler til at fortælle lidt. Denne gang har vi været heldige at få fingre i Jehad Nabil. Han har nogle fede ting at fortælle, så nyd denne måneds læsning!

 

Mit navn er Jehad Nabil, og jeg har med stor glæde fået lov til at fortælle lidt om min hobby, som fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg har altid elsket spil, siden jeg første gang ca. i 1993 prøvede Golden Axe på en Sega hos en kammerat, da jeg var en bette knægt. Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem var at plage mine forældre i flere dage om at købe en Sega til mig, men det var der desværre ikke råd til. Et par dage efter skulle mine forældre en kort tur til Sverige, og jeg kan huske, at mine forældre havde ringet og fortalt, at nu havde de købt en Sega til mig og lillebror, så vi sad der ved mormor og ventede spændte på, at de kom hjem. Da de kom hjem havde de til vores store skuffelse købt en Super Nintendo med Mario og Street Fighter til! Jeg blev så sur, skuffet og gad ikke spille på denne maskine, for det var ikke Sega og Golden Axe!

Der gik nogle dage før jeg gad at joine mine forældre og lillebror, som sad og spillede Super Mario World. Jeg blev hurtigt forelsket i gaming og SNES, og i dag ca. 23 år efter er Super Nintendoen stadig, og vil altid være, min store kærlighed indenfor gaming.

Jeg har siden min første Nintendo haft mange forskellige spillekonsoller, hvor SNES kom på standby i nogle år, hvor jeg fokuserede meget på online gaming på pc. Hvis jeg skulle lave en kort tidslinje med de spillekonsoller jeg har haft, så vil den se sådan her ud: Super Nintendo – (Computer) – PS1 – Gameboy Advance – Gamecube – PS2 – PS3.

13131637_10154305234124474_3051564769645077219_o 

Jeg tog min Super Nintendo frem igen for ca. 1,5 år siden da jeg blev træt af at bruge for mange penge online på PS3 spil, så den solgte jeg med det samme og ville fokusere på maskiner, som ikke kunne gå online, for så ville jeg ikke bruge mange penge. Jeg har selvfølgelig brugt LANGT flere penge på retrospil siden, jeg gik tilbage til de gamle konsoller haha.
Da jeg begyndte at spille Super Nintendo igen, så ville jeg få fat i nogle af de spil, jeg plejede at spille. De fleste af dem havde jeg stadig hjemme ved mine forældre, men et spil kunne jeg ikke finde, og det var Unirally til SNES. Så jeg søgte online og fandt en Retro spil gruppe på facebook, som har været en stor motivation for mig til at give den gas med min ”nye” hobby. Med min hobby har jeg lært mange nice mennesker at kende, og blevet rigtig gode venner med nogle af dem, som jeg deler hobby med. Og for at være helt ærlig, så har jeg stadig ikke skaffet Unirally, så det må være min næste mission.

Jeg har på 1,5 år købt en masse forskellige konsoller og spil, men intet udover SNES har sagt mig noget, så har af den grund valgt at fokusere kun på SNES spil. Jeg startede med at samle på løse carts, men er skiftet over til boxed spil. Jeg vil mene, at jeg er mere en samler end en gamer, da det er begrænset med gaming. Mange spil køber jeg og stiller på hylden med det samme uden overhovedet at teste det. Jeg vil gerne være ærlig og sige at jeg ikke ved hvad mit mål er med det her retro gaming, men jeg kan godt lide det som det er nu. Noget jeg elsker meget ved det her er ”jagten” efter nye fund, især på markeder. Selvom man 9 ud af 10 gange ikke finder noget, så får man en alligevel en hyggelig formiddag på en lørdag og andre gode ting med hjem, som ikke er retro gaming relateret.
Mine top 3 spil over forskellige konsoller: Super Metroid til Super Nintendo, Gotcha Force til Gamecube, Dragonball Budokai Tenkaichi 3 til PS2. SNES, Gamecube og PS2 må være mine top 3 spillekonsoller.
Hvis jeg skulle lave en top 3 liste over værste konsoller jeg har prøvet, så vil den hedde Xbox, Xbox 360 g Xbox one. Damn jeg kan ikke lide Xbox!
13147571_10154305234329474_69771651432878253_o
Mine top 3 spil til min ynglings spillekonsol SNES må være Super Metroid, Super Mario World og King of Dragons, som er et meget godt multiplayer spil.
Hvis du ikke har en Super Nintendo og gerne vil prøve noget nyt, så vil jeg meget gerne anbefale maskinen. Man kan få en MASSE gode spil til, som ikke koster så meget. Hvis jeg skal anbefale 3 rigtige gode spil til SNES, som ikke koster kassen, så vil jeg anbefale Super Probetector Alien Rebels, Yoshis Island og Super Star Wars – Empire Strikes back. Det er virkelig nogle gode spil!

Hvis nogle er jer kommer til at have nogle spørgsmål eller mangler nogle gode råd, så skriv endelig, så vil jeg gør mit bedste for at hjælpe med min begrænset, men alligevel passioneret viden om verdens fedeste maskine, Super Nintendo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *